Zen Guesthouse Wervershoof

Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek.

Reactieformulier

Wij zijn 2 nachtjes in het Zen huisje geweest en het was echt heerlijk Zen. Heerlijk buiten gezeten en genoten van de Zwanen en eenden in het water. Voor herhaling vatbaar. Wij kunnen er weer even tegen🥰.

Reageer

Henk en Diana20-05-2022 12:02

We hebben de afgelopen dagen mogen vertoeven in het Zen Guesthouse van Antoine en Seraphim. We hebben genoten van het guesthouse, het uitzicht, het water met de zwanen, de stilte en bovenal de gastvrijheid!!
Echt een aanrader wanneer je er ff uit wilt.
Seraphim en Aantoine, heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid!
Groetjes Hans en Manon

Reageer

Manon19-04-2022 13:47

Jaaa, dit is een aanrader. Ik zeg niet twijfelen gewoon doen!! Even lekker de tijd nemen voor jezelf, zo fijn ♡

Reageer

Debby Klomp04-03-2022 20:36

Wat is het hier prachtig wakker worden. Ik heb heerlijk de rust en stilt kunnen ervaren, toen ik weer terug in amsterdam was kon ik het grote verschil tussen de twee plekken goed voelen. Verder is het een heel mooi huisje, ik zou er zo kunnen wonen. Kortom perfect om je even terug te trekken en bij jezelf te zijn. En dat alles ook nog eens met de lieve Seraphim en Antoine in de buurt, wat wenst een mens nog meer?!

Reageer

Mare03-03-2022 12:16

Een aantal maanden geleden een nachtje blijven slapen in Wervershoof, aangezien ik een gesprek had met Antoine en uit Zeeland kwam. Terugrijden was niet haalbaar, dus heb ik mogen verblijven in de B&B van Seraphim. Ik heb een fijn verblijf gehad met een grote slaapkamer, lekkere thee en een goed bed. Wanneer ik wakker werd heb ik buiten ontbeten, met het mooie uitzicht vanuit de tuin op het land. Al bij al een prima verblijf gehad, waardoor ik opgeladen weer op pad kon. Nogmaals, dankjewel!

Reageer

Evy03-03-2022 07:34

Lieve zus,

Deze mooie & rustgevende guesthouse heb je fantastisch opgezet.
De kleuren de inrichting alles is met liefde en aandacht gedaan.

Ik heb er heerlijk geslapen genoten van de omgeving de rust het uitzicht.

Fijne kamer heerlijke douche en comfortabele zitkamer.
Het is tot in de puntjes verzorgd.

Ik ben trots op jou♥️

Reageer

Anous02-03-2022 11:25

Ik was meteen verliefd op de plek waar dit zen-huisje staat. Rust, ruimte en stilte ... Een waar paradijsje in de achtertuin van twee lieve, betrokken mensen. Ik heb het interieur stap voor stap zien veranderen tijdens de weekenden dat ik er verbleef gedurende de leergang HSP-begeleiding. Het is prachtig geworden, geheel in oosterse stijl. Heerlijk als je even helemaal tot jezelf wilt komen en wilt verstillen en vertragen. Echt een aanrader!

Reageer

Petra01-03-2022 21:33

Lieve seraphim,

Ik weet hoe hard je hier aan gewerkt hebt, en je hebt het zo mooi gedaan.. het ziet er prachtig uit, en het is een waar rust-oord in een prachtig paradijs..

En met jou liefde en aandacht als gastvrouw, kan het niet anders dat dit een bijzondere mooie ervaring is om te verblijven..

Dikke kus

Reageer

Deborah21-02-2022 19:06

«      1   |   2   
Reactieformulier

Reactieformulier

Nieuw: Zen Guesthouse mokken!

Zen mokken.jpeg

Je verblijf vergeten kan nu echt niet meer met deze grote kleurrijke Zen Guesthouse mokken!

Speciaal voor jou voor 9,95 euro per stuk.